Regresia în “viața dintre vieți” este un tip special de regresie care are la bază metoda dezvoltată de Michael Newton (pe baza regresiilor făcute cu mii de clienți). 

 

 În această ședință “călătoria” se desfășoară într-un spațiu special (cel numit de suflete “acasă”) care se află între două încarnări.

 

 Cum se desfășoară o ședința de regresie în viața dintre vieți (regresie spirituală)?

 

 Este important că, înainte de o ședința de regresie în viața dintre vieți (VDV), să se desfășoare o regresie în ultima viață trecută (chiar înainte de viață actuală).

 

 La următoarea întâlnire (într-un interval cuprins între 5 și 7 zile de la ședința de regresie în ultima viață anterioară) se va desfășura efectiv ședința de regresie în VDV; această ședință durează, în general, între 3 și 4 ore, în funcție de client și de evoluția procesului.

 

 Are loc o discuție prealabilă în care stabilim care sunt persoanele cele mai importante din viață ta (maxim 10 persoane) și decidem asupra întrebărilor la care dorești să accesezi răspunsul în timpul ședinței (maxim 10 întrebări).

 

 Călătoria începe cu accesarea momentului morții din ultima viață anterioară și pătrunderea în lumea spiritelor (sub ghidajul meu experimentezi momentul desprinderii de trup și percepi drumul până la pătrunderea în lumea spiritelor)

 Întâlnirea cu ghidul spiritual

 Întâlnirea cu familia de suflete

 Întâlnirea cu “bătrânii” sau “Consiliul Înțelepților” ; accesarea lecției și a misiunii vieții.

 Contractele între suflete

 Alegerea corpului 

 

   Recomandări:

 Ședința de regresie în viața dintre vieți este o ședință foarte puternică și recomandarea este să fii odihnit și să nu fi consumat alcool cu cel puțin 48 de ore înainte de ședință.

 

 La finalul acestei ședințe, clienții spun că experiența spirituală este foarte puternică și profundă și este indicat să îți rezervi câteva ore în care să nu îți programezi nimic după ședință pentru a procesa și integra experiența.

 

   Unde și când se susține ședința?

 

 Ședința se desfășoară în București, în cadrul unui cabinet particular din București, sector 3, strada Vasile Voiculescu. 

 Ședința se poate desfășura la cerere și on line, prin intermediul Zoom sau Skype.

 Ședința de VDV (viața dintre vieți) se desfășoară o singură dată , obligatoriu după o ședința de regresie în ultima viață anterioară.

 

Program de lucru:  Luni – Vineri

                              09.00 – 18.00

Dacă dorești să programezi o ședința de consiliere individuală sau dacă pur și simplu dorești informații suplimentare , nu ezita să mă contactezi :

Email:   terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon:  0746 191 180

Preț ședința hipnoză regresivă viață dintre vieți (VDV) : 1500 Ron 

Durata:180 -240 minute

Sesiuni de regresie in “viata intre vieti”

Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023