Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Singuratatea Iuliei
27/03/2021

Singurătatea Iuliei

 
 Iulia a venit la cabinet deoarece o prietena a ei, care deja lucrase cu mine, i-a recomandat sa încerce sa afle cauza ce sta in spatele temerii ei de a intalni si relationa cu oameni necunoscuti.
 La prima intalnire cu ea, mi-a lasat impresia unei femei foarte frumoase si foarte rece, parea ca nu-i pasa de nimic și că nimic nu o putea atinge.
 Am plecat la drum intr-o viata anterioara ce a stat la baza gandului ei ca: "oamenii ma judeca!".
 Viata pe care a accesat-o a fost una in care era o dansatoare si a devenit soția unui general. Viata ei era foarte fericită alături de soțul său si singura ei grijă era să aiba grijă de casa si sa-si întâmpine soțul când acesta venea acasa. Totul s-a schimbat însă odata ce a inceput razboiul si, desi ea nu vroia sa plece din casa in care fusese atât de fericita, a trebuit sa fugă impreuna cu soțul ei; au fost prinși de armata inamica si a urmat torturarea ei (inamicii s-au folosit de ea ca să îl forțeze pe general sa divulge informații).
 Durerea fizica rezultată din tortură, nu era la fel de mare ca durerea sufletească (din cauza ei, bărbatul pe care il iubea, va fi omorat, daca nu de soldații inamici, de propria armată, pentru trădare).
 Dupa ce obțin informațiile dorite de la general, soldații o violeaza si o aruncă pe un câmp, lasand-o să moară. Un bătrân pustnic o gaseste si o salvează, insa doar ca sa trăiască durerea execuției soțului său căruia i se taie capul pentru tradare. Ascunsă in mijlocul mulțimii care privea execuția, aude glasuri furioase "si-a tradat țara pentru dansatoarea aia! Si-a trădat neamul pentru o femeie ușoară" "Tradatorul! Omorati-l".
 Atunci cand capul soțului său este retezat, ea nu se mai poate ascunde, si aleargă pe eșafod căzând in genunchi lângă trupul lui, in timp ce multimea furioasă aruncă cu pietre in ea si strigă vorbe de ocară si blesteme.
 O piatra o lovește in tâmpla si inima acelui corp se oprește; sufletul preia, in momentul desprinderii, puternice sentimente de vina, frică, furie si neputință.
La vindecarea din lumea spiritelor, ghidul ii vindecă ranile corpului energetic.
  Urmează discuția cu spiritul soțului (un moment emoționant in urma caruia ajunge sa înțeleagă că deciziile au fost ale lui si ca, daca ar alege din nou, ar alege la fel); urmeaza apoi momentul discutiei cu propriul eu, intelegerea si iertarea de sine. Înțelege că lectia vietii aceleia a fost sa accepte ceea ce i se dă, a fost o lecție despre acceptare si iubire si ca tiparul luat in viața curentă a fost " oamenii ma dispretuiesc; trebuie sa stau ascunsa ca sa ma salvez".
 Doua saptamani mai tarziu, Iulia mi-a spus, fericita, ca a avut curajul sa accepte provocarea promovarii care i s-a propus, chiar daca a schimbat colectivul (inainte nici măcar nu lua in calcul ideea de a lucra cu oameni noi).
 
Cu multa iubire,
 
 Cristina.
 

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023