Identificare: 
Te ajut să identifici principalele răni de la nivel subconștient care te mențin în tiparele actuale.

Conștientizare: 
Discutăm în detaliu care sunt consecințele fiecărei răni și cum se manifestă ea în viața ta.

Plan personalizat de transformare: 
Pe baza rănilor identificate și a impactului pe care acestea îl au în viața ta planul de transformare este personalizat la nivel de pași și acțiuni concrete în acord cu nevoile tale

Ședință  GRATUITA de consiliere și evaluare a rănilor emoționale subconștiente

 

Ce primesti daca participi?

Dacă îți dorești să trăiești o viață în echilibru și armonie și să ieși din tiparele limitative care te mențin în durere și suferință primul pas este să înțelegi ce din tine atrage această suferință în viața ta.

 

Poate durerea ta e legată de lipsa unui partener sau de o relație în care ești nefericit/ă, poate frica te ține treaz/ă noaptea, poate depresia coboară asupra ta ca un abur negru și dens sau poate lipsa succesului în zona profesională sau financiară îți aduce griji și dezamăgiri constante.
 
Indiferent care sunt problemele cu care te confrunți ignorarea lor atrage tot mereu alte probleme și situații dureroase până când ajungi să te simți prizonier în propria ta viață.
 
Rolul meu este să te ghidez în subconștientul tău pentru a identifica și vindeca acele răni vechi care astăzi determină calitatea vieții tale.

Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023