Hipnoterapia ajută la ștergerea/ modificarea unor programe înrădăcinate în subconștientul tău care devin adevărate blocaje în viață.

Hipnoza regresivă (regresia) terapeutică ajută la descoperirea și vindecarea unor aspecte vechi ascunse în subconștient și, de cele mai multe ori, traumatice astfel încât tu să îți poți atinge adevăratul potențial și să-ți îmbunătățești sănătatea și viață.

 

Ce poți rezolva prin hipnoterapie/ hipnoză regresivă:

- Frici:  frică de zbor cu avionul sau de condus mașina; frică de examene; frică de interviuri; frică de vorbit în public; frică de abandon; frică de singurătate; frică de boli; frică de eșec; frică de abandon etc.

- Dependențe nonchimice (fumat, dependență de rețele de socializare, telefon, jocuri de noroc etc) ; Obiceiuri / ticuri (rosul unghiilor, rosul obrajilor etc)

 - Reducerea greutății (în funcție de problema principala):  (a) tipuri de alimente;  (b) orele de masă; (c) cantitatea de mâncare; (d) lipsa sportului; (e) snack-uri/ dulciuri; (f) metabolism.

 Problema /problemele principale vor fi identificate în urmă menținerii unui jurnal alimentar pentru minim o săptămâna înainte de prima ședința (veți nota zilnic, ce, cât și la ce ora consumați mâncare/ snack/ dulciuri, etc  și băutură alta decât apă).

 

 În cazul în care se  identifică mai multe probleme din lista de mai sus, se va lucra asupra fiecăreia în parte, pe rând.

     - Probleme de somn; Reducerea stresului și relaxare; Îmbunătățirea memoriei.

     -Creșterea încrederii în sine; Dezvoltarea creativității

    -Procrastinare (amânarea / taraganarea executării unei sarcini sau a unei activități până în ultima clipă)

   - Diminuarea emoțiilor de frică, rușine, vină, neîncredere etc

   - Blocaje financiare sau în carieră

   - Dureri fizice inexplicabile

   - Relații (fie că sunt relații romantice, relații cu copii, cu părinții, cu prieteni, cu șefii sau orice alt tip de relații)

       Unde și când se susțin ședințele?

 Ședințele individuale se desfășoară în cadrul unui cabinet particular din București, sector 3, strada Vasile Voiculescu.

 Ședințele se pot desfășura, la cerere și on line, prin intermediul Zoom sau Skype.

 Pentru rezolvarea unui aspect sunt necesare în general între 3 și 5 ședințe (durata terapiei poate varia de la client la client și în funcție de aspectul pe care lucrăm).

 Ritmul optim de desfășurare al ședințelor este de o ședința la două - trei săptămâni.

 

Program de lucru:  Luni – Vineri

                              09.00 – 18.00

Dacă dorești să programezi o ședința de consiliere individuală sau dacă pur și simplu dorești informații suplimentare , nu ezita să mă contactezi :

Email:   terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon:  0746 191 180

Preț ședința hipnoterapie / hipnoză regresivă : 900 Ron 

Sesiuni de hipnoterapie/ hipnoză regresivă

Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023