Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

-Lectia Carinei
05/04/2021

"Puterea alegerii"-Lectia Carinei

 Carina a programat o ședință de regresie dupa ce, spunea ea, si-a făcut curaj să acceseze trecutul ei "cu siguranță plin de lucruri grave pe care le-am facut".

 Simpla privire asupra Carinei, imi arata tumultul interior prin care aceasta femeie, de aproximativ 37, pana in 40 de ani, se zbatea. Trăise toata viata ei intr-o suferință și dependență in raport cu tatăl sau, iar acum cu soțul său.

 Tatăl, avea reale probleme cu alcoolul si, desi suporta lucruri grele spuse de acesta, desi vărsa lacrimi amare vazand suferința mamei ei cand era înșelată in mod constant, niciodata nu a avut curajul sa-i spună ceea ce simte. Mai mult de atât, soțul pe care l-a ales era pe același tipar si tocmai aflase ca o înșelase a treia oara si ea tot nu avea curajul desprinderii.

 Am pasit împreună pe drumul trecutului si, primul moment accesat, a fost cand era o fetiță de culoare si privea disperată biciuirea mamei sale de catre stapanul locului. Mergand pe firul povestii, a inteles ca motivul pentru care mama sa era biciuită, era faptul ca ea îndrăznise să il loveasca, in joacă, pe băiețelul firav al stăpânilor. De-a lungul vietii sale de sclavă, a înnăbușit de multe ori orice impuls ii cerea sa se revolte, dintr-o teama de bici, de despărțire de familia ei prin vanzare.

 Ani mai tarziu, stăpânul (copilul firav de odinioară) a incercat sa-i ia cei doi fii pentru a-i vinde la licitație, iar ea, orbită de furia mocnită care zacea in interior, i-a spart capul cu o piatra si l-a ucis pe loc.

 Ca si pedeapsa pentru fapta ei, copiii si sotul sau au fost batuti cu biciul pana la moarte, sub privirile ei neputincioase.

 Cand a parasit aceea viață, a luat cu ea foarte multă vină asociată cu gândul " ar fi trebuit sa accept orice pentru a-mi salva familia" si, in acelasi timp, sentimente de furie si tristețe!

 Vindecarea din lumea spiritelor, i-a adus, prin ghidul său, intelegeri profunde sintetizate in doua mesaje cheie: unul cu privire la viata trecuta:  "Fiecare poarta responsabilitatea alegerilor sale! " si unul cu privire la legatura cu viata actuală: " Totul este despre alegeri! Învață lectia puterii!".

 De asemenea, a perceput de la ghid informația ca tatăl sau din viata actuala era stăpânul ucis de ea în viața trecută!

 A înțeles, in acel spatiu de vibrație inalta, ca, în viața accesată, stăpânul de sclavi alesese sa ii faca rau ei si familiei sale și că, reacția ei nu era cauza principală a nenorocirilor, ci doar un impuls de moment venit din sentimentele de neputință din viața de sclav.

 La discutia ulterioara, dupa ședință, Carina mi-a spus ca acum stie ce are de facut, intelege ca ea are puterea de a alege si, de data aceasta, stie ca, pentru a sparge acest cerc al durerii, trebuie doar sa aleaga sa o faca!

 

Cu multa iubire,

 

Cristina

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023