Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Nimic nu e cum trebuie!
11/02/2021

Nimic nu e cum trebuie!

 Când Raluca a ajuns in cabinetul meu, ea însăși părea destul de surprinsă că se afla pe canapeaua unui hipnoterapeut.

Mi-a spus că nu credea neapărat în vieți anterioare, dar că, întâmplător, citise un fragment dintr-o regresie și devenise foarte curioasă în legătură cu o astfel de experiență, mai ales in contextul in care trecea prin anumite schimbări în viața ei.

Deși avea un job foarte bun din punct de vedere financiar, nu îi aducea nici o satisfacție si era permanent nemulțumită: de job, de viața ei, ca și cum ceva îi lipsea, dar nu știa ce...Și, mai mult de atât, relația cu soțul ei se deteriora din ce in ce mai mult..."Parcă nimic nu e cum trebuie" îmi spunea ea cu o furie inabusita!

După o scurtă inducție hipnotica, Raluca a pășit într-o scenă dramatica dintr-o viata anterioara: se afla in mijlocul unei mulțimi și privea cum 3 femei erau arse pe rug!

Emoțiile pe care le-a experimentat in acel moment au fost foarte intense: regret, durere, pierdere, vina, neputință, toate ducând la o furie extrema!

Explorarea acelei vieți a arătat că fusese o femeie cu puteri tămăduitoare și, alaturi de cele trei femei arse pe rug, ajuta oamenii bolnavi, dar ea a decis că este mai bine să nu facă acest lucru din teama de a nu fi considerată vrăjitoare.

Toată acea viața trăise cu frică, fără să își îndeplinească menirea de a vindeca oamenii, iar în momentul morții a luat cu ea aceste sentimente de vina, furie, neimplinire!

Întâlnirea cu ghidul spiritual, cu cele trei vechi prietene (din care una s-a dovedit a fi chiar soțul ei actual) și împăcarea cu ea însăși în spațiul pe care sufletele îl numesc "acasă",  i-au adus eliberarea de care avea nevoie!

Atât tiparul pe care l-a adus cu ea în această viata (înăbușirea intuiției și a adevăratelor sale dorințe din teama) cât și lecția vieții (curajul de a-si urma calea) i-au fost relevate cu ajutorul ghidului sau.

La finalul ședinței, Raluca a fost uimită de intensitatea trăirilor din timpul regresiei și a plecat destul de impresionată de ceea ce experimentase. La următoarea mea discuție cu ea am aflat că se înscrisese la școala de asistente medicale și începuse pregătirea pentru a urma o facultate în acest domeniu medical! Mi-a spus ca entuziasmul și încântarea pe care le simtea acum îi dau tot curajul din lume - știe că va reuși!

Cu multă iubire,

Cristina.

 

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023