Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Carmen și povestea trădării
16/02/2021

"Mi-e mai bine singura!" -Carmen și povestea trădării

Când am intalnit-o pe Carmen am văzut o femeie de 45 de ani cu o atitudine rece, distanta și care părea că nu are nici un fel de sentimente.

M-am întrebat ce căuta o astfel de femeie în cabinetul meu, un hipnoterapeut specializat în regresii.

30 de minute mai târziu, aveam să-mi dau seama cât de mult ma înșelaseră aparențele!

Carmen mi-a spus ca este singura si că mereu a preferat singurătatea, dar că, în ultimul timp, se simțea din ce în ce mai tristă, mai goala pe interior...Nu își explica de ce, dar toată viața ei a considerat că încrederea în oameni este o greșeală majoră și a evitat orice apropiere!

Am mers împreună în viața pe care subconștientul lui Carmen a ales-o și am ajuns…în Egiptul Antic!

S-a descoperit în corpul unui bărbat tânăr, egiptean, conducătorul gărzilor faraonului.

Deși era complet interzis (pedeapsa pentru încălcare fiind moartea) sentimentele lui puternice față de fiica faraonului l-au împins să aibă o relație ascunsa cu aceasta.

Trădând încrederea faraonului in el, a fost la rândul lui trădat de femeia pe care o iubea și care s-au folosit de el doar pentru a-și îndepărta tatăl de la putere.

Cu puternice sentimente de durere, vina și neputința, tânărul egiptean a ales să-și ia singur viața!

Odată ajuns in lumea spiritelor, au urmat puternice descărcări emoționale pe măsură ce, in prezența ghidului spiritual, Carmen înțelegea că alegerea ei de a-și lua viața făcuse imposibilă învățarea lecției!

Trădarea fetei nu era decât o stingere a karmei dintr-o alta viața, unde rolurile fuseseră invesate, iar iubirea dintre ei s-au reîntregit in acel spațiu de vibrație înaltă!

Revelația a venit odată cu mesajul ghidului: "Tu îți alegi drumul! Iubirea e pretutindeni, alege s-o vezi!"

Am vorbit cu Carmen, la câteva săptămâni după regresie și mi-a spus că simte că acum incepe să trăiască! Atitudinea ei rece și distanta dispăruse complet și lăsase locul unei exuberanțe de adolescentă, ba mai mult, începuse o relație cu un prieten pe care îl plăcuse mereu.

 

Cu multa iubire,

Cristina

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023