Vreau acces la programul gratuit

Vreau acces la programul gratuit

Vreau acces la programul gratuit

Vreau acces la programul gratuit

Pe măsură ce am însoțit și ghidat zeci de oameni în călătoria lor de la dezechilibru și chiar depresie la o viață echilibrată, liberă de frici, pe măsură ce am văzut transformări aproape magice, oameni care și-au recăpătat viața, familia, iubirea și sensul , am înțeles fără nici o urmă de dubiu că asta este menirea mea.

 

Știu că nu este ușor, știu cum este să te lupți cu frici ascunse care te țin pe loc, știu cum e să fii măcinat de vină, de neputință și mai ales știu cum e să simți că ți-ai pierdut sensul, direcția în viața ta.

 

Și mai știu că, la nivel de SINE, toate acestea NU EXISTĂ!

 

La nivel de SINE orice devine posibil, totul capătă sens, vina se transformă în acceptare, frica în iubire și eșecul în succes.

Tocmai de asta, în toate programele mele, scopul principal este acela de a te ajuta să treci de partea conștientă a minții tale (cea care etichetează, judecă, vede doar negativul sau doar pozitivul într-o situație, ia decizii din durere și frică) și să ajungi, la nivel de SINE.

 

Să te conectezi cu măreția Sufletului tău nemuritor, să ai ocazia să înțelegi experiențele Lui de-a lungul anilor și chiar a vieților este nu doar posibil, ci și cea mai profundă metodă care te ajută să-ți vindeci rănile de la rădăcină și să găsești drumul și misiunea pe care ti-ai asumat-o înainte de a veni pe Pământ.

 

În acord cu propria mea misiune, am hotărât să ajut peste 500 000 oameni să învețe să parcurgă această călătorie și să își găsească astfel puterea și libertatea, să-și de voie să fie mândrii de ceea ce sunt, de unicitatea lor, și astfel să atingă cu adevărat succesul.

Așa s-a născut programul

Dincolo de durere!

Ce primești în acest program de grup:

  • înveți să te conectezi la subconștientul tău și înțelegi mecanismele prin care peste 90% din decizii sunt luate aici, nu în conștient

 

  • înveți și aplici tehnici de reducere a stresului și a anxietății

 

  • parcurgi exerciții și transformi exepriențe care te ajută să crești încrederea și stima de sine

 

  • lucrezi, împreună cu grupul, la vindecarea copilului tău interior și a relației cu părinții

 

  • “te întorci în timp” , vindeci și rescrii momentele dificile din trecutul tău

 

  • lucrezi, la nivel profund, pe vindecarea relației cu părinții tăi

 

  • identifici și vindeci tipare transgeneraționale oprind astfel tiparul karmic la tine pentru a nu îl da mai departe copiilor și nepoților tăi

 

  • vindeci relații vechi și faci loc unora noi 

Cum se desfășoară programul?

Lunar, pe baza unui program care se anunță la începutul fiecarei luni, susțin online un atelier de lucru cu membrii comunității mele în care vom adresa o anumită temă din cele descrise mai sus.

 

Timp de 12 luni , ai ocazia să participi la 12 ateliere de lucru, să parcurgi exercițiile (unele de introspecție, altele exerciții de imagerie ghidată), să parcurgi procese de regresie în copilărie și vieți anterioare pentru a înțelege și vindeca răni vechi care astăzi îți afectează viața.

 

Oricând ai decide să intri în comunitatea mea, vei primi informația legată de data și ora desfăsurării atelierului de lucru din luna respectivă și vei putea participa lunar, la fiecare din cele 12 ateliere.

Investiția ta

 

În acord cu misiunea mea de a ajunge la cel puțin 500 000 oameni pe care să îi ghidez spre a-și găsi forța în interiorul lor, aleg să ofer acest program complet gratuit pentru membrii comunității mele! 

 

Prețul programului Dincolo de durere este 1500 euro.

 

Poate ți-ai dorit de ceva vreme să lucrezi cu tine, să participi la un program de transformare, să găsești metode și ghidaj pentru a ieși din “roata șobolanului” în care te învârți și costul programelor de genul acesta au fost prea ridicate pentru tine.

 

Știu că nu întâmplător ai ajuns pe această pagină și, dacă ești aici, înseamnă că ești unul din cei 500 000 oameni pe care mi-am propus să îi susțin și ghidez.

 

Ce trebuie să faci?

 

Click pe buton, înscrie-te în comunitate și ia-ți cateva ore pe lună doar pentru tine. 

 

Ești gata să parcurgi călătoria care îți poate schimba viața? Ai ajuns în acel moment în care ți-ai spus “Gata! Până aici! Așa nu se mai poate!” ?

Dacă știi pe cineva care ar avea nevoie de un astfel de program de susținere și transformare, nu ezita să îi trimiți link-ul astfel încât să poată beneficia și el/ea!

Dincolo de durere

 

 12 ateliere de lucru care resetează trecutul și deschid calea spre fericire.

Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2024