Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Cristina Stancu

                                    

 Ma bucur ca ai ales sa accesezi aceasta pagina si iti multumesc pentru timpul si interesul tau!

In cele ce urmeaza iti voi spune, pe scurt, ce m-a determinat sa ma indrept catre hipnoterapie si terapia prin regresie in vieti anterioare.

Am avut sansa sa ma nasc intr-o familie care mi-a oferit acces la educatie si o copilarie lipsita de griji;  am fost obisnuita sa gandesc totul cat mai matematic, cat mai logic posibil, “inginereste” pot spune prin prisma profesiei cele mai raspandite in familia mea.

Am apreciat intodeauna aceasta sansa, precum si pe aceea de a avea un corp si o minte sanatoasa . De cand ma stiu am incercat sa inteleg de ce eu am aceasta sansa spre deosebire de alti copii, mai ales ca aveam prieteni si colegi cu probleme familiale sau cu deficiente fizice si mentale.

Si aceasta intrebare a continuat pe tot parcursul vietii mele; an dupa an, am incercat sa-mi gasesc drumul in viata, am incercat sa gasesc raspunsul la intrebarea: care este menirea mea? care este modul in care trebuie sa folosesc toate darurile pe care le-am primit?

Desi intodeauna am avut inclinatii catre partea spirituala a lucrurilor, nu am reusit sa gasesc raspunsurile pe care le cautam in religie. Pentru mine, expresii si explicatii precum:  “crede si nu cerceta”, “femeia se supune barbatului  (…) a fost facuta din coasta lui”, “unii copii se nasc cu handicap sau probleme grave de sanatate ca sa ispaseasca pacatele parintilor” sau “unii copii se nasc in familii atat de sarace ca mor de foame pentru ca asa a fost voia Domnului” , nu si-au gasit niciodata ecoul nici in inima, nici in mintea mea.

Cativa ani buni am ratacit in deriva, fara sa-mi gasesc locul, fara sa-mi gasesc raspunsurile.

Am facut ceea ce trebuia sa fac sau mai bine zis, ceea ce se astepta de la mine sa fac : am urmat cursurile facultatii de drept si am ales, in viata profesionala, sa lucrez cu oamenii din diverse pozitii de management (simteam ca menirea mea este sa-i ajut sa se dezvolte si sa-i sprijin atat cat o puteam face ca si manager).

Cu cativa ani in urma, am gasit curajul (ajutata parca de o forta supranaturala) de a face cu adevarat ceea ce simteam ca trebuie sa fac si viata mea s-a schimbat total!

Am inceput cu viata personala si apoi, intr-o zi, din senin, mi-a picat in mana un fragment din cartea lui psihologului Michael Newton, “Calatoria Sufletelor”. A fost ca si cum, in acel moment, m-a lovit traznetul – era atat de logic si avea atat de mult sens!!!

Pe masura ce citeam mai mult despre marturiile oamenilor care participau la regresii spirituale, pe masura ce devoram carte dupa carte pe aceeasi tema sau pe teme similare, imi gaseam din ce in ce mai mult raspunsul la fiecare intrebare pe care o avusesem vreodata. In sfarsit partea spirituala de care eram atat de atrasa isi gasea ecou in gandirea mea bazata pe logica!

Brusc, credinta mea in divinitate a revenit mai puternica ca oricand, pentru ca acum gasisem ceea ce eu puteam accepta ca Adevar: fara teroarea iadului , fara nedreptatea pe care nu reuseam sa o accept, fara dogme prin care judecam in functie de sex sau credinte; egalitatea intre oameni avea in sfarsit sens, un sens mult mai profund decat mi-as fi imaginat!

Am urmat cursuri de hipnoza si de regresie in vieti anterioare cu un trainer certificat la nivel  internaţional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) si sunt certificata ca si hipnoterapeut.

Simt ca acum sunt cu adevarat acolo unde trebuie sa fiu si consider ca am un adevarat privilegiu de a putea contribui la o viata mai buna pentru oamenii care isi doresc asta si apeleaza la sprijinul meu.

Daca si tu simti ca ai intrebari la care nu gasesti raspunsuri sau daca iti doresti sa apelezi la hipnoterapie sau la terapie prin regresie pentru a rezolva anumite probleme din viata ta imi poti scrie la adresa de email terapieprinhipnoza3@gmail.com

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023