Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

''Nu merit fericirea''-povestea lui Marc
10/04/2021

Cornelia si lectia echilibrului

 Pe Cornelia am cunoscut-o intr-un moment al vietii sale in care trecea printr-un dureros divorț si se afla in pragul disperarii.

 Nu intelegea care a fost sensul casniciei sale de 15 ani care se termina brusc acum! Nu intelegea cum este posibil ca, intr-o seara, sotul sau sa ii spuna ca isi dorește divorțul pentru ca a întâlnit o altă femeie fără sa se gândească la copiii lor, fără sa se gândească la ea, la anii pe care i-au petrecut impreuna!

 Am pornit impreuna in calatoria ce avea sa o conducă in aceea viață anterioară aflata la sursa problemelor din căsnicia sa.

 S-a perceput fiind o tânără fată săracă, desculță, cu haine rupte, care cerșea in toiul iernii, inghetand de frig si promitandu-si ca va scapa de sărăcie!!

 Si, intradevar, fata ambițioasă isi respecta promisiunea făcută ei înșiși: un batran cerșetor, inainte de a muri, ii daruieste ei toti banii stransi si, ambitioasa fata, pune la cale un plan ce avea sa o scoată din sărăcie.

  Isi cumpara o rochie frumoasă si il cucereste pe barbatul bogat de care se indragostise, desi acesta era casatorit cu o femeie paralizata de la brâu in jos.

 Reuseste să-l convingă pe acest barbat să-și lase soția si sa o accepte pe ea ca si soție.

 Ambitia ei nemăsurată si frica de a nu muri in sărăcie o ajută sa reușească in planul sau, însă intreaga viață este terorizată de gandul ca va redeveni săracă; isi pierde repede soțul care este ucis intr-un duel (in care a trebuit sa-i apere onoarea ei).

 Are un baiat pe care vrea sa il oblige sa se căsătorească cu una din fetele bogate ale prietenei sale, insa fiul sau decide sa se căsătorească cu femeia pe care o iubea, chiar daca aceasta nu avea averi.

 Furia o împinge să-si alunge băiatul de acasă si isi petrece ultimii ani din viata singura, in casa mare, rece si pustie; moare la fel de singură, in curtea casei sale si, in momentul morții, ia cu ea sentimente de vină (din cauza mea a murit soțul meu),  furie, tristețe (mi-am pierdut fiul) si singuratate.

 La transformarea din lumea spiritelor percepe, cu ajutorul ghidului, ca lecția acelei vieți fusese echilibrul și ca, nu reușise să învețe această lecție. Primeste, de asemenea, informația ca soțul sau din viața actuală este soția paralizata din viața trecută si ca, pe langa inchiderea ciclului karmic, acest suflet a acceptat rolul actual pentru a o ajuta sa invete, de această dată, lectia echilibrului. Sfatul ghidului sau " Caută echilibrul in tine si el se va răspândi si in viața ta; aceasta este directia si are un singur sens!"

 Dupa ceva timp, revăzându-ma cu Cornelia, a fost prima data cand am vazut-o zambind. Mi-a mulțumit pentru ședința de regresie care i-a deschis ochii: a inteles ca, pentru a isi echilibra viața, trebuia sa se impace cu sine si, odata ce a facut asta, viata ei devenise mai frumoasă si oportunitățile se iveau una dupa alta!

 

Cu multă iubire,

Cristina

 

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023