Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Bagajele vietilor trecute
04/03/2021

Bagajele vietilor trecute

 De cate ori nu am auzit spunându-se, cu privire la o anumită persoană: "ce viața grea duce și e un om atât de blând, de bun, pâinea lui Dumnezeu...și alții fac rău, fura, înșală și ia uite ce bine o duc…"?

 Din această perspectivă, viața pare atât de nedreaptă, atât de haotic creata…

 Si totuși, lucrurile nu stau așa...6 e 6 doar daca te uiți dintr-o anumită poziție, daca îți schimbi pozitia și te uiți din cealaltă parte, e 9!

 Orice emoții, gânduri, fapte pe care le-am acumulat într-o viață, nu le ștergem cu buretele la finalul ei, ci le împachetăm cu grijă și le luam cu noi - ele devin bagajul cu care plecăm în următoarea viața!

 În acest context, omul care înșală, fura, face rău oamenilor din jurul său, e foarte posibil ca, în viața sa următoare, să fie omul bun, "pâinea lui Dumnezeu", compătimit de toți ca  i se întâmplă atâtea lucruri rele și "nedrepte", când, de fapt, nu este decât o echilibrare a Karmei din viața lui trecuta.

 În marele joc al vieții, lucrurile sunt atât de ample și cu atât de multe semnificații, încât, din perspectiva noastră umana si cu mintea noastră conștientă si afectată de dogme este imposibil să putem diferenția răul de bine!

 Nu avem suficiente informații, nu avem capacitatea și, deci, nu suntem în măsură de a judeca pe cineva, indiferent că vorbim despre punerea unor etichete oamenilor din jurul nostru sau despre judecarea propriei noastre persoane!

 Sta în puterea noastră, însă, să ne generăm karma pentru următoarele vieți alegând să facem bine atât oamenilor din jurul nostru, cât și nouă înșine!

 Când lucrurile scapă de sub control și sentimente de furie, vina, tristețe etc, te copleșesc, poți alege calea accesării subconștientului tau alături de un terapeut specializat în terapia prin regresie; astfel, înțelegerea acelui aspect care generează sentimentul/ gândul care te copleșește face posibilă vindecarea și depășirea blocajului!

 

Cu multa iubire,

Cristina

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023