Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

''Nu merit fericirea''-povestea lui Marc
11/02/2021

''Nu merit fericirea''-povestea lui Marc

Marc a venit la mine într-o perioadă foarte grea din viața lui.

De când a intrat în cabinet i-am perceput tristețea din ochi, contrastând puternic cu zâmbetul pe care încerca să-l afișeze.

Mi-a povestit că cel mai puternic gând al său este că "nu merit sa fiu fericit!" - nu știa de unde apăruse acest gând și nici când…"parca îl am dintotdeauna" mi-a spus cu vocea nesigură, de parcă se aștepta sa să-l consider nebun…

Venise la mine cu speranța de a înțelege și a rezolva o problema din viața lui legata de relațiile sale: era la a treia căsnicie și, pentru a treia oară, in pragul divortului. După ce am discutat mai mult cu el am înțeles că principalul motiv al despărțirilor sale era faptul că mama sa intervenea mereu, iar Marc se simțea dator să o asculte, pentru că "doar ea îmi vrea mereu binele și îmi deschide ochii".

A intrat destul de repede in regresie într-o viață în care era tot bărbat, la sfârșitul secolui trecut.

Modul lui principal de trai era oferirea de placeri femeilor din familiile înstărite - un fel de gigolo al zilelor noastre.

S-a îndrăgostit puternic de o fata și, cei doi îndrăgostiți, și-au jurat să rămâna împreună "pe veci".

El a încălcat însă jurământul din dorința de a câștiga bani și a-și întreține iubita.

Fata pe care o iubea, aflând cele întâmplate, s-a sinucis aruncandu-se de pe o stâncă foarte înaltă.

După acest moment, viața sa a devenit complet goală și nu a mai durat mult deoarece a murit într-un duel pe care el îl provocase.

In ultimele clipe ale acelei vieti a luat cu el un puternic sentiment de vina, tristețe și, de asemenea, jurământul de a nu fi vreodată cu altcineva decat cu fata care s-au sinucis. Am vindecat, rand pe rând, toate aceste rani deschise, în spațiul dintre vieți, alaturi de ghidul sau și a altor ființe de lumină.

Înțelegerea profundă a venit însă, atunci când ghidul i-a oferit informația că fata pe care a pierdut-o era acum, mama sa.

Am asistat la un moment emoționant de iubire și împăcare între cei doi și am tăiat, cu ajutorul ghidului spiritual, corzile energetice care îi legau in baza jurământului.

Marc a plecat acasă în aceea seara, complet uimit de ceea ce aflase, urmând să proceseze toate informațiile primite în următoarele săptămâni.

La discuția pe care am avut-o o lună mai târziu, mi-a spus ca este atât de fericit de alegerea de a face regresia! Lucrurile au căpătat sens și, deși mai avea încă un vag sentiment de tristețe, relația cu soția lui se îmbunătățise, iar presiunile mamei le gestiona altfel acum și ele scăzuseră în intensitate.

 

Cu multă iubire,

Cristina.

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023