Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Povestea Nicoletei
04/03/2021

''Merit suferinta!'' Povestea Nicoletei

 Când am intalnit-o pe Nicoleta, am fost impresionata de suferința pe care o vedeam în ochii acestei femei. Cu mari probleme de greutate și, implicit, de sănătate, Nicoleta a venit la mine fără prea mari sperante.

 Am aflat, din discuția cu ea, că, în general nu spera nimic de la viață și că de 46 de ani, de când se nascuse, știa că ea atât merită si era împăcată cu asta. Accepta cu seninătate un soț abuziv și muncea din greu să crească cei trei copii ai lor, cu aceeasi împăcare cu care accepta să-si înăbușe orice lucru care i-ar fi făcut plăcere.

 Am explorat împreună, în regresie, viața unui războinic crud, care omora din placere pe oricine i se împotrivea. Singura persoană care conta pentru el era băiatul lui cu care se mândrea și pe care îl iubea!

 Unul dintre dușmani îi omoară băiatul chiar în fața lui și războinicul crud, cade îngenunchiat, în timp ce este înjunghiat de către adversarul său.

 Viața plină de cruzime, precum și uciderea fiului său a generat atâta vină, încât gândul cel mai pregnant cu care a părăsit acea viața și pe care l-a preluat în această viață a fost: "eu sunt de vina pentru tot și trebuie să plătesc pentru asta!".

 Conștientizarea din lumea spiritelor, precum și mesajul ghidului " Iubirea este calea și ea începe cu tine. Prețuiește darul pe care l-ai primit!" a adus lumină în viața Nicoletei.

 Ea a înțeles că, pentru cruzimea ei din acea viață anterioara plătise cu viața fiului său de atunci și că, prin cruzimea față de ea, din această viață, nu făcea decât să genereze o karma nouă care se întorcea ca un bumerang asupra ei.

 O lună mai târziu, când am revazut-o, în ochii Nicoletei am văzut licarirea de speranță și bucurie când mi-a spus ca intrase într-un program de nutriție și că atitudinea soțului său începuse să se schimbe după ce ea refuzase să mai accepte abuzurile sale.

 

O seara plină de lumină!

 

Cristina

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023