Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

Lectia Dorinei
05/03/2021

''Iubeste , accepta , vindeca!''-Lectia Dorinei

 Dorina m-a contactat telefonic spunându-i că, din păcate, nu poate veni  fizic, în cabinetul meu, desi își dorește foarte mult sa beneficieze de o ședință de regresie.

Avusese un accident de mașină în urma caruia rămăsese în scaun cu rotile, nemaiputand să meargă.

Își dorea foarte mult să înțeleagă anumite aspecte din viața ei cum ar fi motivul accidentului de mașină, precum și cauza bolii pe care fiului ei o avea din naștere.

I-am propus varianta regresiei cu ajutorul Oanei, colega mea telepat cu care lucrez pentru clienții care, din diferite motive, nu pot face regresia pentru ei înșiși.

Așa că, Oana s-a conectat telepatic la mentalul Dorinei și, odată primită permisiunea, a regresat într-o viață anterioară a Dorinei direct legată de problemele ei actuale.

A pătruns intr-o viața anterioara a Dorinei in care aceasta era bărbat, țintuit de o cruce și căruia i se băteau cuie în mâini și picioare! Mergând pe linia timpului în acea viața, a văzut că acest bărbat era un tâlhar care, în încercarea lui de a fura din casa unor oameni înstăriți, găsise acasă baietelul acelei familii.

Și, încercând să își termine tâlhăria, legase copilul și îl băgase într-un sac pe care îl aruncase într-o ladă veche. Din cauza lipsei de oxigen, creierul băiatului avusese de suferit, iar copilul a rămas cu handicap pe viață!

In lumea spiritelor, toată durerea pricinuita acelui copil și părinților lui, i-a fost relevata prin Oana. Și tot acolo, Oana s-a conectat la mesajul ghidului : "Iubește, accepta, vindeca!" și a perceput, telepatic, că acel copil din viața anterioara era chiar băiatul Dorinei, (un suflet de vibrație înaltă, care acceptase rolul din această viață, pentru a o ajuta la stingerea karmei prin înțelegerea durerii pe care o provocase părinților din viața trecuta). Și încă un suflet din aceea viața a apărut că o lecție de înțelegere și acceptare: prietena ei, care conducea mașina în momentul accidentului, era sufletul mamei copilului din viața trecuta.

Odată terminată regresia, Dorina mi-a spus ca parcă i se luase un văl de pe ochi și că, intodeauna simțise, intuitiv, că era o legătură mult mai profundă cu fiul ei, una care depășea puterea ei de înțelegere.

 

Cu multă iubire,

Cristina

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023