Cristina Stancu

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Tel. +40 746 191 180

 '' Viata nu e dreapta '' - furia Adinei
09/02/2021

 '' Viata nu e dreapta '' - furia Adinei

 Într-o după amiaza caldă de octombrie, am întâlnit-o pe Adina; a venit la terapie mai mult din curiozitate și dintr-o speranță ascunsa in sufletul ei ca, poate această terapie o va ajuta să depășească o problema care o macină zilnic.

 M-a impresionat de la început puterea pe care o emana această femeie de afaceri, manager într-o companie multinațională. Am ascultat-o povestindu-mi despre problema ei, o furie ce atingea cote maxime în momentul în care cineva încerca să o contrazica.

 După o scurtă inducție și un exercițiu de imagerie ghidată, am mers împreună, la sursa acestui sentiment de furie.

 Adina s-a perceput ca fiind o femeie săracă, care trăia împreună cu soțul ei și cei doi copii din ceea ce le rămânea după ce plăteau "tributul" către "stăpânul" pământului, un bărbat arogant și crud.

 Când, doar pentru amuzamentul sau și pentru a dovedi prietenilor ca poate, acesta i-a omorât sotul, ea a decis să tacă, copleșită de sentimentul de neputință și frica de a nu-și pierde copii.

 Și aceasta femeie și-a petrecut restul vieții, nutrind o furie înăbușită față de viața pe care o traia, față de ucigașul soțului său și, în același timp, față de ea, pentru ca "nu e suficient de puternică să riposteze".

 Am accesat apoi momentul morții și s-a perceput desprinzandu-se de trup după ce a fost străpunsă de "un fel de sabie", în timp ce încerca să-si apere copii, prinsă intr-o luptă care nici măcar nu era a ei.

 Emoția ce mai puternică pe care a luat-o cu ea a fost furia asociată gândului ca " viața asta nu e dreapta"!

 În urma întâlnirii cu ghidul spiritual și sufletele copiilor și soțului ei în lumea spiritelor, lucrurile au început să se clarifice pentru ea: lecția vieții fusese cea a iubirii necondiționate și a acceptării.

 Accesând apoi un scurt fragment dintr-o viață anterioară cu roluri inversate (cu ucigașul soțului său) a perceput o scenă în care ea fusese cea care i-a răpit copilul agresorului, iar contractul făcut de sufletele lor fusese să stingă această karma.   Aceasta conștientizare a făcut-o să înțeleagă sensul și să-l ierte și, odată cu iertarea, " am simțit atata pace și atâta liniște în interior cum nu-mi amintesc să fi simțit de mult".

 O lună mai târziu, când am vorbit cu Adina, mi-a mărturisit că furia pe care o simțea înainte, acum e de domeniul trecutului - e ca și cum, pacea și liniștea pe care le-a simțit în regresie, au rămas cu ea și le poate simiți mereu acum.

Dacă ți-a plăcut poveste Adinei și simți că a adus fie și un pic mai multă lumină în viața ta, împărtășește acest articol cu prietenii tai și nu ezită să faci si tu o schimbare în bine în viața ta!

 

Cu multă iubire,

 

 Cristina.

Program

Luni-Vineri 09:00-18:00

Contactează-ne

terapieprinhipnoza3@gmail.com

Telefon +40 746 191 180

 București

Copyright © 2023